Spelmeme

Veckans speltriss [v 14]: Go green

Veckans speltriss, som startade hos Emmy, går i vårriktigt grönt. Jag håller mig trogen min rollspelsfetisch och delar med mig av tre favoriter, som inte går att ta miste på tack vare deras säregna utseende.

Rydia från Final Fantasy IV (DS)
Frog från Chrono Trigger
Emeralda från Xenogears

17 kommentarer på “Veckans speltriss [v 14]: Go green”

 1. Fint!
  Jag har inte spelat (mycket) av något av spelen, men Frog har jag i alla fall stött på 🙂 Chronor Trigger ja… Finns för mycket att spela på min DS just nu… och ingen tid eller ork 🙁

  1. Ibland blir mängden spel otroligt överrumplande. :/ Men jag älskade verkligen att spela Chrono Trigger på DS, det funkar väldigt bra till den konsolen! 😀

 2. Grönt hår på karaktärer är win! Är något speciellt med det. Sedan är ju Frog awesome, vilket påminner mig om att Chrono Trigger är något jag borde spela färdigt också. Gah, alltid något i skämshögen man kommer att tänka på, haha. ;D

  1. Visst är det! 😀 Jag tycker att de är så fina! ^__^ *nickar* Du borde verkligen ta itu med Chrono Trigger, men stressa inte, för det är inte bra att stressa över spel, har jag fått lära mig. 😀 Det blir som du blir. När suget finns där så är det bara att börja spela! 😀

  1. Och du menar att jag höll mig till ett ämne? 🙂
   Nej, alla kan ju inte känna till de karaktärerna. Frog är nog den största kändisen bland dem, och Emeralda den största doldisen. Typ. ;D

 3. Alltid lika snygg speltriss som vanligt. Gillar att alla dina bilder hittills har hållit sig till RPG’s. 🙂

  …Och som vanligt har jag inte spelat ett enda utav spelen. 😉

  1. Tack så mycket! 🙂
   Det är inte så konstigt att det blir RPG:n som visas, då det är 99% av vad jag spelar och att sidan dessutom heter RPGaiden. Då passar det sig inte med något annat. ;D

   Synd att du inte spelat nåt av dem, det är tre riktiga klassiker allihop, men man kan ju inte spela allt heller. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.