japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Nygammalt material

Detta är det första ”vanliga” inlägget här på RPGaiden. Nästan som en vanlig blogg. Anledningen till denna lite udda post är att jag vill rikta er uppmärksamhet mot ett antal förändringar som kommer att ske på sajten framöver.

Till att börja med så kommer jag lägga upp mina recensioner från GRRLGAMER här. Då den sidan inte existerar längre och jag ändå spenderade 4 år där så känner jag att mina texter har rätten att synas och bli lästa – igen. Recensionerna därifrån är på engelska och ja, de har några år på nacken. Förhoppningsvis kommer ni tycka att de är roliga att läsa och att de visar min utveckling. (Hoppas kan man alltid.)

I samma veva kommer även betygen på sidan att försvinna. På GRRLGAMER använde vi oss aldrig av sifferbetyg och det är ju ändå texterna som ska ha största fokus. GG-texterna kommer få samma utseende som de övriga recensionerna. Det kommer förstås ta mig ganska lång tid att lägga upp alla texter, men nu vet ni vad som väntar. Och den som väntar på nåt gott… 😉

2 kommentarer

  1. Brainspoil

    Får se om jag känner igen några av dom texterna när dom kommer upp. Kommer ihåg att jag läst några av dom. Fast det var ett tag sen. 🙂

    • Anna

      Jaså, du läste redan på GRRLGAMER-tiden? 🙂 Jag är glatt överraskad! Då får du hålla utkik framöver! ^__^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑