japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

En butik går ur tiden

Idag upptäckte jag något som gjorde mig ledsen. En av mina favoritbutiker när det kommer till att köpa spelmusik, verkar snart stänga sina portar. Kahori Ezaki, som drivit onlineshoppen sedan 1999, har förvisso inte skrivit det rätt ut, men de har 50% rabatt på allt i sortimentet och skyltar även med att de säljer ut allting. ”Closing down sale” möter mig på framsidan, så jag kan inte riktigt tänka mig att det handlar om nåt annat.

Butiken, som idag heter VGM World, gick under namnet CocoeBiz när jag först stötte på den. Här kunde man handla både nytt och begagnat och många gånger har denna butik räddat mig när ställen som t ex Play-Asia inte kunde leverera.

Jag har tyvärr inte råd att shoppa loss och vill det nog inte heller. Det är helt enkelt för sorgligt. Har ni andra lite pengar att avvara, spendera dem gärna på lite tjusig spelmusik. Jag kommer sakna VGM World.

2 kommentarer

 1. JRPGeek

  Tråkigt när ”sånna” butiker stängs ner.
  Har själv köpt en del där när jag varit på jakt efter 1st print skivor till min FF-samling.
  Får se om man kan hitta något fynd men mkt verkar vara slutsålt.

  • Anna

   Väldigt trist faktiskt. 🙁 Jag är tacksam att Otaku finns kvar i alla fall, den butiken brukar också ha saker i lager när andra inte har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑