japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

No Ni no Kuni?

Jag spelade klart Ni no Kuni för mer än en vecka sedan. Jag har inte skrivit nåt om spelet ännu för att det fortfarande finns saker jag vill göra. Men nu har det alltså gått en dryg vecka utan att jag spelat något. Ja, jag vet, FÖRLÅT! Jag vill bara bli klar – klaaar, hajar ni? Ibland fattar jag inte vad det är i min vardag som gör att jag inte lyckas spela ens en timma på kvällen. Ovärt, som fan. Men idag ska jag spela. Jag har lovat mig själv det. Om ni vill kan ni få hjälpa till, skicka peppande kommentarer, skrika till på Twitter, typ ”du ser väl till att spela ikväll?!” och ni som har mitt nummer kan skicka SMS och se till att jag sköter mig. Oki? Bra.

Ni no Kuni 2

Agreed Mr. Drippy!

6 kommentarer

 1. Jerry Olsson

  Hinner man inte så hinner man inte. Ens vardag brukar ta dyrbar speltid från en. Ändå är jag pappaledig i flera veckor.
  Som tur är brukar barnen gärna titta på när jag spelar Ni No Kuni. Fast när jag får Tomb Raider blir det sena kvällar för mig.

  Jag är säker på att ingen klandrar dig för att du inte hinner spela. Vardagen är tuff och ibland undrar jag varför. Tiden flyger iväg.
  Jag är imponerad att du klarat av spelet redan för det är stort.
  När du skriver en recension av Ni No Kuni kan du vara garanterat säker på att jag är en av de första som läser den! För du skriver så bra!

  Du ska se att du hinner få speltid. 🙂
  Jerry Olsson skrev nyligen: Teckning: Elsa från L.A. Noire.

  • Anna

   Tack Jerry, du är snäll som kommenterar som du gör. 🙂 Är imponerad att du hinner spela det du gör, som är förälder och allt. Jag har ju bara gosedjur att ta hand om. 😉

   Vet inte om nån klandrar mig, kanske inte, men det känns ändå som att man hamnar utanför på nåt sätt. Folk glömmer bort en. Lite som att tappa sin identitet.

   Tack för att du vill läsa min text sen, det gör mig glad!

 2. pixelviking

  Du har i alla fall kommit igång. En annan har inte fått tummen ur och köpt spelet ens. 😉
  pixelviking skrev nyligen: Metal Gear Rising Revengeance vs DmC: Devil May Cry… FIGHT!

  • Anna

   Sant, och nu ser jag det nog som att det är avklarat. Tror jag. Osäker på hur mycket det kommer gräma mig att ha kvar en eller två olösta questar. >_< Men det är nog ingen stress för dig att köpa spelet, det finns ju digitalt också. 🙂 Men är du inte lite, liiite sugen? Eller är det brist på tid/pengar som gör att du väntar? 🙂

 3. Micke

  Kämpa på! 😀
  Fight, fight, fight! 😀
  Micke skrev nyligen: Sci-fi convention tomorrow!

  • Anna

   Haha, tack för pepp! Jag kanske ska slå sista bossen en gång till, men har annars gjort alla quests, utom typ två. Alkemisten i grottan och snubben som vill att jag ska visa upp vissa speciella monster. Vet inte om jag orkar däremot. XD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑