japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Xillia-frustration

Innan jag sätter mig och spelar Tales of Xillia måste jag bara få ur min frustration.

Det ena paketet med Xillia kom fram till Schenkers uthämtningsställe redan igår. När jag var där och uppgav numret jag hade hittade de ingenting. Kommer hem och ska ringa Schenker, de har stängt för 30 minuter sen. Nytt försök idag och av kundtjänst får jag ett helt annat nummer. Som tur var lyckas jag i alla fall få ut paketet. Står bredvid mig här på skrivbordet.

Paket nummer två, skulle levereras av UPS idag kl 12. När jag kommer från Schenker nu på morgonen så står UPS bilen utanför porten, mer än en timma för tidigt. Helvete, tänker jag och rusar in. Samtidigt ringer telefonen men jag hinner inte ens öppna väskan innan ”privat nummer” lägger på och jag kan inte svara. Vänder mig om och ser att UPS-bilen har åkt. Jag såg inte ens att idioten satt i bilen! Men det förstås, jag borde rusat fram till bilen och inväntat någon där, eller kollat om personen satt i den.

Jävla helvetes jävla idiotjävlar! Nej, jag vet att ingen annan fattar vad dealen är. Så jävla mycket stress och jobb. Är så jäkla förbannad. Att börja spela ett efterlängtat spel samtidigt som jag vill slå in huvudet på nån har jag aldrig gjort förut. Får väl se hur det här går. Jävla pisskit!

Tales of Xillia (Milla Maxwell Collector's Edition)

Tales of Xillia (Milla Maxwell Collector’s Edition)

Yey jag har fått spelet! O_o

6 kommentarer

 1. Jerry Olsson

  Så jävla tråkigt att detta inträffade med UPS-bilen. Men undrar varför denne var där en timme för tidigt? Vem vet, men jag lider med dig. Särskilt med tanke på att man väntar på något som man hoppats skulle komma den dagen.

  Men det är roligt att du fick Tales Of Xillia i alla fall!
  Jerry Olsson skrev nyligen: Omröstning: Vilka bilder vill du se i Sätrapôjks kalender 2014?

  • Anna

   Tack, ja det var riktigt frustrerande att inte få spelet då, men men, jag fick ju ändå ett exemplar så jag kunde börja spela. XD Spelat dryga 35 timmar än så länge, ska bli intressant att se vad det landar på.

 2. JRPGeek

  Alltid lika jobbig när posten ska strula.
  Själv var min Milla Maxwell Edition skadad i ena hörnet. Ska skicka tillbaks spelet imorgon. Tur nog har jag Day 1 edition att spela på iaf.
  Är bara i år uppe på en 5-6 st Collector’s Editons som jag fått skicka tillbaks till olika butiker pga av dålig paketering eller hantering av posten.
  Vad tycker du om spelet annars då?
  JRPGeek skrev nyligen: Sommaruppehåll

  • Anna

   Ja, i det här fallet var det ju UPS som jag hade otur med, men paketet var i alla fall oskatt!
   Himla trist att du har haft så mycket otur med dina specialversioner. 🙁 Själv sitter jag och väntar på att Dragon’s Crown ska komma fram. Skickades för 2 veckor sedan och brukar sällan ta så lång tid från VG+.

   Jag tycker att spelet är roligt, det är svårt att sluta spela när man väl sitter, men jag klassar det inte som det bästa Tales jag spelat. 🙂 Symphonia är fortfarande svårslaget. 😉 Men jag gillar karaktärerna, de är ett härligt gäng. Musiken kunde varit bättre på sina ställen däremot.

   • JRPGeek

    VG+ brukar ju vara rätt snabba i vanliga fall. Fick mitt ex av Dragon’s Crown i onsdags från dem.
    Kan verkligen rekommendera ”soff-Coop” tillsammans med någon.
    JRPGeek skrev nyligen: Sommaruppehåll

    • Anna

     Ja, jag fick det nu i veckan, äntligen, minns inte vilken dag. 🙂 Idag satt jag och pojkvännen och spelade. Riktigt kul faktiskt. Synd bara att man inte springer per default och att det kan bli lite plottrigt i strider. Men grafiken och musiken är inte av denna värld känns det som. Gillar verkligen Vanillawares sidoscrollande spel. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑