Spelmeme

Veckans speltriss [v 20]: Kärlek

Emmys speltriss går den här veckan i kärlekens tecken! Härligt. 🙂 Man kan förstås tolka kärlek på många olika sätt, men jag har valt att rabbla upp kärlekspar från rollspelen. Med andra ord, inga stora överraskningar. Nu kör vi!

Vi börjar med ett härligt radarpar med starka personligheter, från ett av världens bästa spel. Alicia och Welkin från Valkyria Chronicles är ett par av de bästa karaktärer jag stött på i spelsammanhang.
Vi fortsätter med Crisis Core där vi får träffa Aeris och Zack innan händelserna i Final Fantasy VII. Jag ville ha mer av deras stunder tillsammans...
Den hårdhudade Raquel faller inte för smöriga Arnaud i första taget, men deras relation utvecklas till något vackert och jag satt med tårar i ögonen när jag såg slutet på Wild ARMs 4.

BONUS!

Det är inte mer än rätt att Gwendolyn och Oswald från Odin Sphere får ett hedersomnämnande.

 

9 kommentarer på “Veckans speltriss [v 20]: Kärlek”

    1. Tack. 🙂 Även om jag vet om att det var så japanerna tänkte sig att hennes namn skulle stavas, så kommer hon alltid vara Aeris för mig, för det var med den stavningen jag lärde känna henne först. 🙂

    1. Tack Jerry, vad kul att höra! 😀

      Ja, bilden på Gwendolyn och Oswald är verkligen vacker. Jag tycker att din idé om att rita en av bilderna i speltrissen är jättekul och intressant. Tänk om jag också skulle kunna göra det en dag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.