Samlarutgåvan av Xenoblade Chronicles.

Sommaren rusar fram med stormsteg men mig gör det ingenting. Det betyder bara att vi kommer närmare och närmare releasen för Xenoblade Chronicles. En glad överraskning var dels att spelet släpps tidigare (19 augusti istället för 2 september) och dessutom kommer i en exklusiv samlarutgåva – naturligtvis i begränsad upplaga. För alla dem som inte är intresserade av en massa extramaterial så finns bara spelet att köpa.

Jag är däremot inte riktigt som annat folk, som ni kanske har märkt. Jag har beställt dels det vanliga spelet och dels samlarutgåvan. Jag har inte sett så mycket media från spelet, nån trailer och lite bilder, men visst är jag hänförd. Kanske lever jag lite farligt, kanske kommer det bli precis som med Final Fantasy XIII – en enda stor besvikelse. Men än så länge lever hoppet, och det faktum att spelet bara kommer till Europa och inte till USA, gör att jag vill stötta det högst ovanliga beslutet och därav köpa två exemplar. (Vilka andra rollspel blir exklusiva för EU liksom? Sist det skedde gällde det väl Terranigma till SNES?)

Detta ser ut att vara det första riktigt mörka och vuxna rollspelet som har kommit till Wii:n under dess livstid. Det ska bli spännande att spela och desto trevligare att jag har lite semester i augusti – då kan jag spela extra mycket. Ser ni andra fram emot denna release lika mycket som jag? 🙂

Klicka för att förstora

Klicka för att förstora