AnnalogNu vet jag inte vad som hände, men här kommer visst avsnitt nummer 5 i RPGaidens nästan helt bortglömda podcast! Hade egentligen inte tid till detta, men har velat podcasta så jävla länge och eftersom sambon är på Dreamhack kunde jag ta tillfället i akt utan att bli störd.

Men innan ni lyssnar, låt mig påpeka att jag fort blev väldigt irriterad i halsen och gjorde mitt bästa för att inte börja hosta mitt i en mening. Och jag använde ett nytt headset idag och det är tydligen väldigt känsligt för minsta lilla rörelse man gör och snappar upp dessa också. Fast överlag gick det väl ganska bra, med tanke på att jag är så ringrostig. But it’s good to be back!

 

Annalog avsnitt #5 – 13.02 min (Annalåten i slutet heter A Melody of Nostalgic Reminiscence och kommer alltså från Bravely Defaults soundtrack. KÖP DET NU! Sjukt bra.)