japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Annalog – avsnitt #5

AnnalogNu vet jag inte vad som hände, men här kommer visst avsnitt nummer 5 i RPGaidens nästan helt bortglömda podcast! Hade egentligen inte tid till detta, men har velat podcasta så jävla länge och eftersom sambon är på Dreamhack kunde jag ta tillfället i akt utan att bli störd.

Men innan ni lyssnar, låt mig påpeka att jag fort blev väldigt irriterad i halsen och gjorde mitt bästa för att inte börja hosta mitt i en mening. Och jag använde ett nytt headset idag och det är tydligen väldigt känsligt för minsta lilla rörelse man gör och snappar upp dessa också. Fast överlag gick det väl ganska bra, med tanke på att jag är så ringrostig. But it’s good to be back!

 

Annalog avsnitt #5 – 13.02 min (Annalåten i slutet heter A Melody of Nostalgic Reminiscence och kommer alltså från Bravely Defaults soundtrack. KÖP DET NU! Sjukt bra.)

 

13 kommentarer

 1. JRPGeek

  Kul med ett nytt avsnitt och någon irriterad hals kunde inte jag höra iaf!

  Bravely Default är väldigt nära nu. Kommer att bli en lång vecka av väntan 🙂
  Du såg att det släpps en limiterad utgåva av spelet här i Europa? Bara tipsa om du missat den.
  JRPGeek skrev nyligen: Årets Japanska Rollspel 2013 – Plats 24

  • Anna

   Tack ska du ha! 😀 Jo… jag smackar för mycket och jag har lite för långa tystnader ibland, det är jag som försöker hindra mig själv från att hosta. XD Jag tyckte det hördes i alla fall men bra om inte du fann de grejerna irriterande. 😉

   Ja, jag har bokat en limited edition och ett vanligt ex av spelet. 🙂 Det ska bli jättekul att spela, men jag måste dessvärre invänta julledigheten innan jag kan tillåta mig att försjunka i världen. 🙂

 2. Fredrik / explewd

  Yay! Livstecken från rpgaiden. Och i podformat, dessutom. Hurra. 🙂
  Fredrik / explewd skrev nyligen: Recension: Demon’s Souls

  • Anna

   Hehu, hoppas det var någorlunda kul att lyssna på. ^^ Tack för att du är här och peppar!

 3. Micke

  Vad härligt du gjort en ny. ^^
  Alltid kul och trevligt att lyssna på.
  Micke skrev nyligen: Some impression of the PlayStaion 4

  • Anna

   Men tack! 😀 Hehe, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge? 😉
   Det var aldrig meningen att det skulle gå så lång tid emellan avsnitt fyra och fem, men nu när jag äntligen är igång igen hoppas jag att det kan komma avsnitt lite mer frekvent. Tack för att du lyssnade och kommenterade! ^^

   • Micke

    Ja, det är alltid kul att lyssna som jag skrev tidigare. ^^
    Håller för övrigt med om det du säger om PS4an, visst jag gillar den som fasen. Men rollspelen får man vänta på och jag hade inte skaffat den än, om det inte vore för Gamestops inbytesdeal.

    Synd det bara dog för dig med Xillia. =/
    Själv är det nog mitt GOTY för i år, känner jag fick ut precis vad jag hoppades och väntade mig. Längtar till tvåan, ser även fram emot Tales of Symphonia Chronicles.
    Jag har även samma anledning att spela Lightning Returns som du, men jag kommer vänta tills det reas ut.
    Micke skrev nyligen: December is here!

    • Anna

     Jag tyckte jättemycket om Xillia, satt och spelade i flera timmar i sträck (som vanligt), men sen tyckte jag nånstans att det blev tjatigt. Vet inte varför. Jag gjorde väldigt mycket i spelet, spöade massa hårda monster och sådär. Men jag blev kanske lite besviken på att det inte är en stor öppen värld egentligen, som i Vesperia eller Symphonia. Att man kan välja huvudkaraktär är ju kul på sitt sätt, men jag har hört att det inte är så stor skillnad mellan de två. Gillade dessutom inte att slåss med Milla. Jude passade mig mycket bättre. Så ja, mot slutet så blev jag lite trött, typ ”är det inte färdigt”. Men å andra sidan tyckte jag att slutet i sig var intressant. Av det jag sett från Xillia 2, ser det spelet både mörkare och intressantare ut. Men jag kan ju ha fel. 🙂

     • Micke

      Jag kan definetift hålla med om världarna. Vesperias stora öppna värld är fortfarande bättre än både Graces och Xillias. Men Vesperia är också ett riktigt grymt spel.

      Det är inte mycket skillnad mellan de två nej. Man får mer info om Milla och andra karaktärer när du spelar med henne. Ska bli spännande att se hur de gör med tvåan, synd bara att Ludger är en mute hero. -.-
      Är lite trött på det.
      Micke skrev nyligen: December is here!

      • Anna

       Huh, a silent hero? Det visste jag inte. Känns ju ganska fett omodernt att ha ett sådant inslag numera. Nåja, man får hoppas att resterande delar av spelet är bra. Det såg ganska actionpackat ut.

       • Micke

        Yeah, skulle tydligen vara att de vill att du ska göra hans val i spelet och då var det lättare om man fick tro man var han. Där av ingen röst, det är dock vad jag hört. Så vet inte alls om det är av den anledningen.
        Men han ska väl ha dialog andra gången man spelar, så helt mute är inte. Men lite skumt val bara.
        Micke skrev nyligen: Getting some stuff back

 4. Jerry Olsson

  Oj, har det verkligen varit såpass länge sen du gjorde en podcast sist? :O Men det spelar ingen roll, det är ren njutning och glädje att höra dig berätta om ditt spelår – oavsett om det är svordomar i eller ej. ^_^
  Jag har missat en hel del spel i år fast jag hunnit spela några nya. Det har varit mest Ni No Kuni, Tomb Raider, The Last Of Us och GTA V för min del, och även lite Luigi’s Mansion 2. Jag är verkligen intresserad av Braverly Default och A Link Between Worlds. Någon gång ska jag äga dessa titlar.
  Jag vill önska dig välkommen tillbaks i podcast-etern, och du har en jättefin berättarröst. Keep it up!
  Jerry Olsson skrev nyligen: Sätrapôjks adventskalender 2013 – Lucka 3: Gyorg.

  • Anna

   Ja, det var verkligen så länge sen! Tiden bara flyger. :O Vad kul att du tyckte om att lyssna. ^__^ Då blir man peppad att spela in fler avsnitt sen. Jag vill verkligen inte ha ett sånt stort avbrott igen! Tack för peppen! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑