japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

När vi ändå talar om rollspel…

 

…så blev jag inbjuden att delta i ett avsnitt av Radio Speltorsk. Jag! Bara sådär!

Jag har aldrig varit med i en podcast eller liknande tidigare, så det här var en ny upplevelse för mig. Som tur var var Sebastian och Andreas väldigt schyssta och vi hade kul. 🙂 Så om ni är intresserade av att höra mig tjattra om rollspel (nästan mer än vad jag skriver) eller bara är nyfikna på hur jag låter (om ni inte haft turen att träffa mig IRL ;P) – så kan ni klicka er över till Radio Speltorsk och avsnitt 161 här!

12 kommentarer

 1. morni

  Jag brukar lyssna på Radio Speltorsk, så när jag hörde namnet på vem mer som var med. Så lätt det bekant, du sköte dig bra få jag säga. Det var ett bra avsnitt. Alltid trevligt med rollspels prat.
  Men det var inte mycket rätt i spelduellen.

  • Anna

   Tack, kul att höra det. 🙂
   Nej, duellen innehöll ju knasigt svåra frågor. XD Men som sagt, jag är inte uttalad expert, bara entusiast. ^__^

 2. Niklas

  Lyssnade bara en kvart (ska lyssna klart ikväll eller så, jag har svårt att koncentrera mig på podcasts framför datorn…) men visst sa du att du gillade final fantasy v? ett väldigt underskattat spel!

  • Anna

   (Du är inte värre än mig, som lyssnar på podcasts typ… ja… inte ofta… eller alls. XD)
   Ja! Det stämmer! Final Fantasy V gillar jag väldigt mycket. 🙂 Du kanske inte minns det från din genomläsning av hela RPGaiden way back when, men det finns en recension av GBA Advance-versionen här på sidan. ^__^

   • Niklas

    Jag funderar lite på att göra fulingen och börja promenera, enkom i syfte att orka lyssna igenom podcasts. Och de säger att datorgenerationen inte motionerar… Ska nog ta en titt på FFV-recensionen 🙂
    Niklas skrev nyligen: Bussresa

    • Anna

     Haha, jamen visst, det låter väl som en toppenidé det där. ;D Knäpp alla kritiker på näsan. ^^

 3. Sebastian Åkerberg

  Du skötte dig riktigt bra, tycker jag. Det var kul att lyssna på. Jag skulle aldrig ha gissat att du inte varit med i något sådant tidigare. 🙂
  Sebastian Åkerberg skrev nyligen:  Gästspel

  • Anna

   😀 Tack! Vilken lättnad att min nervositet inte hördes så väl, eller alls?
   Kul att du gillade avsnittet! ^__^

   • Sebastian Åkerberg

    Nej, du var säkerheten själv. Men jag tror inte att man kan vara nervös när man snackar med Sebastian och Andreas. Jag var jättenervös när jag poddade med dem, men vi försnackade lite och när inspelningen väl började så kändes det hur naturligt som helst. Typ. Jag stör mig på alla min ”eh”:n – vilket är lite extra irriterande eftersom jag läste retorik för några år sedan och då tränade bort just den typen av skavanker (jag måste ha glömt min träning) – men tycker att du klarade dig fint där. Det flöt på riktigt bra. 🙂

    Var med igen!
    Sebastian Åkerberg skrev nyligen:  Gästspel

    • Anna

     Wow, vilken fin komplimang. 🙂 Det tackar jag för! Har för mig att jag har min beskärda del av ”eh” också. ^^ Men jag är glad att du tycker att det flöt på bra.
     Vi satt också och småpratade lite innan, men jag var inte mindre nervös för det. XD Satt faktiskt och spände mig och skakade i stolen. ^^;;
     Jag är gärna med igen nån gång, om Sebastian och Andreas vill ha mig! 😀

 4. Ina

  Du anar inte hur glad jag blev när jag hörde att DU skulle vara med i en av mina favvopoddar 😀 och damn vilket avsnitt! Du har en härlig ”radioröst” och det var liksom ”enkelt” att lyssna på dig, om du förstår vad jag menar. Orden bara flödade in i skallen 😉
  Hoppas du är med i fler poddar <3 Eller ännu hellre får återkomma till Speltorsk 😀
  Sebastian och Andreas är verkligen guld när man känner sig osäker f.ö. 😀 Bästa podvärdarna!

  • Anna

   :D:D
   Woho! Du anar inte hur glad jag blir att du säger så! Jag var faktiskt väldigt nervös, satt och skakade, hade inte alls lyckats förbereda mig egentligen. Så, att du tyckte att det gick bra gör mig jätteglad. Det var ju jättekul att få vara med, så jag gör det gärna igen, där eller nån annanstans, om nån vill ha mig. 🙂 Med tanke på ”orden flödade” – ibland snackade jag ju så mycket så de stackars pojkarna knappt fick en syl i vädret. XD Oops. Men helt klart schyssta värdar, jag kände mig väl omhändertagen. 🙂
   <3<3<3<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑