japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Annalog – avsnitt #4

Nu när det varit ganska tyst här ett tag, så tänkte jag ge er ett litet treat såhär på min egen födelsedag! :O (Jag är nu level 30 om ni undrar.)

Ni kanske trodde att podcasten var död, men icke, här kommer avsnitt fyra. Kanske lite kortare än vad jag ville, men så kan det vara ibland, det blir lättare att lyssna på då. 😉 Trixade lite så att det ska vara i stort sett brusfritt. Tycker mig att det låter lite ekande, men sitter man med hörlurar försvinner det. Kanske bara har att göra med mitt rum där bokhyllorna just nu står tomma. ^^ Nåväl, jag hoppas att ni gillar avsnittet en smula i alla fall. Enjoy!

Annalog avsnitt #4 – 6.43 min

 

4 kommentarer

 1. JRPGeek

  Jag tror att det bästa är att låta suget komma av sig självt igen.
  Rollspel kan ju vara ganska tidskrävande så när mina perioder kickar in brukar jag försöka ta mig igenom lättillgängligare spel typ Shmup- och action-spel.
  Att ständigt också veta att man måste skriva om spel kan antagligen leda till mer press. Jag känner att mitt sommaruppehåll på bloggen har givit nya krafter och idéer för hösten.

  Grattis i efterskott!
  JRPGeek skrev nyligen: Tävling och sommaruppehåll!

  • Anna

   🙂 Din kommentar gör mig glad och fick mig att känna mig mer lättad än jag gjort på länge. Tack! Kanske därför jag tycker det är så kul att spela Diablo 3 just nu, det är så lättillgängligt. 🙂 Samtidigt spelar jag om Tales of the Abyss på 3DS, vilket är riktigt roligt. Jag ser fram emot att spela. 🙂 Får hoppas att det fortsätter att kännas så även när jobbet kickar igång igen.

   Tack för gratulationen! 😀 Din fina kommentar var en bra present. ^^

 2. Jennie

  Roliga saker ska man låta vara roliga och lustfyllda, men det är inte så lätt alla gånger… Håller med om att man nog måste låta suget komma av sig själv, klart man kan vara periodare (sen kan en period vara i 3 år och en i 3 månader, sånt är livet!)

  När jag till slut fann mig själv spela EQ2 för 6:e året i rad med två konton ’a 13 karaktärer och alltid spenderade den första inloggade timmen med att gå igenom deras auctions och tradeskill nivå och hur de låg till i sin quest progression… då började det kännas mer som en kul-tjuv än det roliga spel jag känt sådan passion för i så många år.

  Kram!
  Jennie skrev nyligen: In Other News – It’s Friday!

  • Anna

   Du har så himla rätt. 🙂 Jag älskar ju mina perioder av olika slags nörderier. Ibland verkar jag bara fastna i tanken att vissa saker ska ”vara på ett visst sätt” annars är det dåligt. Varför det nu skulle vara det, men oh well. 🙂 Jag känner mig mer tillfreds med mitt D3-spelande nu som jag varvar med annat. 🙂

   Om nånting börjar kännas som en kul-tjuv som ditt spel råkade bli, då är det nog bra att man stannar upp och synar situationen. Det ska ju inte bli ett stressigt eller irriterande jobb, eller börda för den delen. 🙂

   Tack för din ÅSM kommentar! *kram*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑