japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Annalog – avsnitt #3

Låt mig härma Dressman-reklamen: ”Grattis Sverige! Såhär på Nationaldagen kommer ett nytt avsnitt av Annalog!” *host*

Hursomhelst. I dagens avsnitt sitter jag och funderar lite kring den annalkande spelmusikkonserten och pratar lite om det jag har spelat – och inte spelat. Varning för chockerande fakta.

Annalog avsnitt #3 – 8.17 min

 

 

Fotnötter:
Spelmusikbloggen: Yasunori Mitsuda – hos Level7
Info och biljetter till Symphonic Fantasies

2 kommentarer

 1. Ina

  Har jag varit borta från spel länge och de är lite sådär smådjupa eller ”krångliga” så måste jag börja om. Annars blir det bara nötande för avklarandets skull och då gör jag både mig och spelet en otjänst. Finns dock spel jag helt enkelt säljer eller stoppar undan för ”all framtid” (so far, liksom) och inte spelar klart, för om de inte lockar mig att spela klart så… varför ska jag? 😀

  Du spelar Diablo som man ska spela det 😛 Helt skita i allt annat än slakt och loot ;D

  Fin låt indeed! O: Hade inte hört innan 🙂

  • Anna

   Det roliga är, att jag minns precis vart jag är i Tales of Graces: f – vet precis vad jag ska göra. Ändå drar jag mig för att slutföra. Vem vet, jag kanske har jättelitet kvar av extramaterialet? Men stridssystemet är lite småknepigt, det tog mig ett tag innan jag tyckte jag förstod mig på det när jag spelade, så jag undrar hur det kommer vara såhär långt senare. Asch, det blir väl bra till slut. XD Intressant att höra hur du spelar eller inte spelar. 🙂 Jag har några rollspel som jag absolut inte kommer återvända till. Men de står fortfarande kvar i spelhyllan. ^^

   😀 Jag satt faktiskt och funderade på om det finns de som spelar D3 som jag spelar JRPG:n, liksom – pratar med alla, letar i varje vrå osv osv. Man levlar ganska snabbt i spelet också. Tror inte jag kommer köra Nightmare sen, det känns inte direkt lockande. 😛

   Kul att du tyckte om musiken! 😀 En av mina favvolåtar, den är så himla mysig! Funderar på att sätta den som ringsignal faktiskt, eftersom den börjar sådär plötsligt. Jo, det får nog bli så. 🙂

   Tack för kommentar och lyssnande! Du är bäst! <3<3<3<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑