japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

Spellistan som försvann

Spelåret 2016 for visst förbi i all hast. Jag hade tänkt att i juldagarna publicera en lista över de spel från detta år som betytt något för mig, men så blev det visst inte. Shame on me. Jag hade också planer på en lite mer fläskig bloggpost om Final Fantasy XV, men ni kan ju gissa vad som hände.

Men jag vill inte få det att låta som att jag ger upp. Årets lista får helt enkelt vänta till nästa år. Det är inte lång tid kvar, ni kan säkert vänta. Och inlägget om FF XV kommer också att dyka upp. Jag har inte spelat klart det än, och lär inte göra än på ett tag (det är något positivt), så all form av spoilers undanbedes.

Jag hoppas att ni som fortfarande läser bloggen (hallå, nån där?) är villiga att surfa hit under nästa år också. Med förhoppning om fler skrivelser då. Gott nytt spelår!

5 kommentarer

 1. Jerry Olsson

  Jag kommer alltid att läsa RPGaiden, för att den är en av mina favoritbloggar. ?
  Jag ser fram emot att få läsa dina framtida inlägg.
  Jerry Olsson skrev nyligen: År 2016 är det mörka året för kultur.

  • Anna

   Tack Jerry! Det känns bra att veta att du vill läsa. 🙂

 2. opkij

  Haha, ja, jag brukar också titta in i hopp om att något nytt dykt upp! Det var kul att läsa din text om Setsuna även om jag inte kommenterat den än.

  Skönt att höra att du åtminstone har lite tid över till att spela dom älskade rollspelen, räknar man in tiden jag sett på när min bror spelar FFXV så har jag passerat 100 timmar i den världen, (ca 65h på min egen sparfil). Det ska bli intressant att läsa vad du har att säga om det sen även om jag redan läst fler åsikter om det än jag kan räkna, hehe.

  Hoppas att du får ett gott år och att vi kanske får se lite fler inlägg!
  opkij skrev nyligen: Beaten games 2016

 3. Gnoit

  Ser fram emot dina tankar kring FFXV! 🙂 Måste själv få liv i min blogg igen, har bara varit så mycket med skola/jobb/spela att den har hamnat helt i skymundan.
  Gnoit skrev nyligen: Skoluppgift: Mitt alternativa liv

 4. Oliver

  Hallå på dig själv 😉 Nu har du inte skrivit på jäääättelänge. Kom tillbaks.
  Oliver skrev nyligen: Ljuset och värmen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑