japanska rollspel, spelmusik och Final Fantasy XIV

En mindre revival

För sex månader sedan skrev Fredrik ett inlägg i sin smått försummade spelblogg. Den lilla händelsen fick kugghjulen i min hjärna att snurra. Det kanske var dags att kasta Phoenix Down på min egen spelblogg? Så har jag förvisso tänkt under lång tid, eftersom bloggen har varit åsidosatt alltför länge, mycket på grund av LIVET™.

Just nu har jag svårt att spela mycket annat än Final Fantasy XIV. Se där, ytterligare en punkt där jag och Fredrik är ganska lika! Jag kanske kan återkomma till min fascination över FF XIV i en framtida bloggpost. (Så att jag inte bara återupplivar bloggen utan håller den levande också.)

Spellistan där uppe i menyn har inte uppdaterats på tre år. Hoppsan! Jag ska damma av den också, jag lovar. Senaste gången jag var här stod det att jag spelade Star Ocean V: Integrity and Faithlessness och Bravely Second. Det var inte riktigt sant, för jag har spelat Final Fantasy XV också, bland annat. I posten här under erkände jag att jag inte hade spelat klart det heller. Och gissa vad – jag har fortfarande inte gjort det. Oh well!

Däremot spelade jag klart Bravely Second nu i julas, typ två år sedan jag sparade sist. Jag visste att jag hade nåt litet jobb kvar att levla och sen skulle jag springa till sista bossen. Jag kan säga så här, att det lilla jag hade kvar av spelet var kanske två timmar, max. Och jag hade alltså väntat med det i över två år. Var är skämskudden?

Men nu är jag här igen! Äntligen? Eh, kanske inte. En vänlig själ kommenterade under 2017 och bad mig komma tillbaka. Sånt värmer. Jag tror dock inte att det kommer bli någon rusning hit. Men i väntan på att jag ska skriva ett mer innehållsrikt inlägg så gav jag bloggen ett nytt utseende.

Hej på er, ni som råkar hitta hit. Jag hoppas vi ses framöver. 🙂

4 kommentarer

 1. staffan

  Härlig sida som jag följt länge som vaknat till liv igen, ser fram emot ditt fortsatta spelsnack. TACK 🙂

  • Anna

   Tack själv! 😀 Så otroligt roligt att du har hängt med så länge. <3 Jag ska göra mitt bästa! Just nu är jag head over heals in i FF XIV: Shadowbringers, så det kanske dröjer lite till innan nästa inlägg. ^^;;

 2. Micke Johansson

  Kul att se att du är tillbaka! 😀
  Hoppas du haft det bra med allt du stått i. ^^
  Micke Johansson skrev nyligen: “Done” with Dragon Quest Builders 2

 3. Staffan

  En av mina favoritsidor. Hoppas på fler härliga spelrescensioner, har följt denna sida länge och väntar på en spännande fortsättning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 RPGaiden

Tema av Anders NorenUpp ↑