Det flyter runt en spelmeme på internet. Emmy startade den och Ina hakade snabbt på. Speltriss kallas den och den här veckan ville jag också delta. 🙂 Här är min version av temat ”Airborne” och som ni märker så varierar jag mig inte så värst mycket.

Vacker ö från Baten Kaitos. Älskar regnbågscirklarna. ^^

Jag spenderade en ohygglig mängd timmar på Baten Kaitos flytande öar. Varenda en är ett litet konstverk i sig med fantastiska små detaljer och magiska platser att besöka. Kan tänkas att skaparna tog lite inspiration från Chrono Trigger?

Zeal Kingdom

Liknelsen är ganska slående, eller hur? 🙂 Det här är en av mina favoritplatser i Chrono Trigger. Atmosfären i detta, kanske världens bästa, rollspel går som rysningar genom kroppen och just denna samling himla-öar är mystiska och hemlighetsfulla. Vilket får mig att dra tankarna till Xenogears.

Aerial City Shevat

Nu minns jag inte så mycket av Shevat för det var tio år sedan jag spelade Xenogears, men jag tyckte då att det var storslaget. Kanske får det bli ett återbesök efter Mass Effect 2? 🙂