Idag upptäckte jag något som gjorde mig ledsen. En av mina favoritbutiker när det kommer till att köpa spelmusik, verkar snart stänga sina portar. Kahori Ezaki, som drivit onlineshoppen sedan 1999, har förvisso inte skrivit det rätt ut, men de har 50% rabatt på allt i sortimentet och skyltar även med att de säljer ut allting. ”Closing down sale” möter mig på framsidan, så jag kan inte riktigt tänka mig att det handlar om nåt annat.

Butiken, som idag heter VGM World, gick under namnet CocoeBiz när jag först stötte på den. Här kunde man handla både nytt och begagnat och många gånger har denna butik räddat mig när ställen som t ex Play-Asia inte kunde leverera.

Jag har tyvärr inte råd att shoppa loss och vill det nog inte heller. Det är helt enkelt för sorgligt. Har ni andra lite pengar att avvara, spendera dem gärna på lite tjusig spelmusik. Jag kommer sakna VGM World.