En podcast? Ja, varför inte?

Idéerna och planerna har funnits hos mig i över ett års tid, men jag har inte riktigt fått arslet ur vagnen. Men sedan jag var med i Radio Speltorsk i mars så fick jag ytterligare mersmak. Och idag, satt jag med en hel del tid på mina händer sedan jag rage-quittade FF VI (se posten innan denna) och då fanns det liksom inte så mycket att fundera på. Just do it.

Jag är förstås extremt ny på detta, så självklart finns det en massa missar och saker som kan bli bättre. Som det alltid gör. Tack vare hjälp med mjukvara från kära Ina så lyckades jag faktiskt sätta ihop ett litet avsnitt. Se det som att Bambi försöker stå på isen, lite så är det kanske och det gör mig ingenting. Learn. By. Doing.

Så, jag hoppas att ni gillar det här lite udda tillskottet på podcast-himlen. Jag är inte ute efter att göra underverk, men jag hade kul och har lärt mig nåt nytt. Förhoppningsvis gillar ni som vågar/vill/orkar lyssna det ni hör.

Annalog avsnitt #1 – 10.28 min

Tack till min kära lillebror som fixat den tjusiga vinjetten.